<3

http://hamreryttarna.blogg.se/2012/april/bloggtavling-kingsland-tacke.html#comment

Snö... igen

Ser att ni är endel som koller och läser, eller kollar om ja lagt ut nått nytt :) kul, men ja känner att ja ska ta tag i bloggen på allvar nu! men men. Snabb återblick på veckan som gått :)
Mysan har gått rätt så okey i ridningen. gick lite orent i måndags när Fredrika va här, vilket ja tycker va synd... Kunde ju inte plocka fram de bästa ;) men iaf, hon fick stå i tisdags eftersom ja är så jäkla harig när de gäller senan.. onsdags prommenerade vi och i torsdags var vi iväg på vår första träning :D tog me Mysan till min chef, som tävlar inom körning. Bla placeringar i SM och NM :) iaf ja kände att ja behövde hjälp me tömmkörningen, vilket är en stor del av mysans vardag, har haft problem med ställning då my gärna spårar ur utan ställning och går mycket på bogarna. Träningen gick superfint hittade min framtida dressyrhäst om man säjer så.
Som många säkert märkt, va de en rejäl snöstorm i fredags?! så mysan fick vila men igår tömmkörde ja igen. Högervarvet gick grymt mycke bättre än på träningen, medans vänstervarvet va hemskt... såfort ja tog i henne bromsa hon och kastade me huvudet, då la ja på pisken så hon skulle gå fram men i stället reste hon sig och blev skiit sur xD men de sista gick hon så jäkla bra så då berömde ja snabbt och avslutade snabbt :)
har tyvär inga nya bilder.

Idag står det ridning utav två pållar på schemat, Både Castormannen och min lilla loppa ska ridas :)
Castor får sig nog en riktig bensträckare, han har stått i två dagar, och han va hemsk att ta in igår xD
Lilla loppan får sig, som vanligt, en tur som ska vara lugn lång och låg, allt för att få igång baksteget :)
puss <3

1-04-2012

Red me syster i skogen idag :) gick superbra!
Red en sväng i paddocken efter de och fortsatte träna övergångar och varvbyten. Speciellt varvbyten vilket är en grej som får mysan lätt ur balans. Sen testade jag att rida igenom  LC:1 fast utan galoppen då, och de gick väll okey. Gjorde en chansning att sitta kvar och genom föra ökningen och JÄVLAR vilket tryck de va i henne !!!!! bästa pållen<3<3 
I morgon kommer sötaste Fredrika( faallenangel.blogg.se ) <3
Fredrika och hennes fina varmblod Hillbilly Chic- Billy
men nu blir de slapp resten av kvällen! puss<3

RSS 2.0