vädret... lever sitt egna liv...

ja vädret går ju upp och ner. hade de inte varit för snön som kom i natt hade man ju nästan kunnat tro att de vart slutet av april xD

Så till hästeriet då..
Mysan har tagit de lite lugnt i ett par dagar. red me Ellen i... Onsdags tror ja de va xD Vi va ut i drygt en och en halv timme och på slutet "tävlade" vi på ett fält... eller ja mysan öste på i full galopp för att vinna, medans Knut gav järnet för att hänga me xD Stackarn, han trodde att Mysan skulle lämna honom  ^^)

Idag har ju vädret som sagt varit kallt, så mysan har fått ha på sig ett tjockare täcke. Men hon har inget ofodrat regntäcke, eller jo hon har ett från Hööks men de sitter förfärligt på.. så va gör ja då inte för min lilla prinsessa, jo ja åkte till skara hästsport för att införskaffa ett Amigo Heroe Lite. Hade tänkt köpa ett riktigt turkost, supersnyggt på bild, men när ja kom dit vart de skitfult.. MEN de hade samma täcke även i Cerice :D så självklart ville ja ha de i stället! Men de hade inget hemma, så ja fick åka till Grevagården. De är ponnytävlingar där i helgen så självlart är Skara hs där, och dom hade ett där! iih fick me mig en matchande Grimma från lami-celle också :)
Min lilla loppa är så vacker!!! <3
i morgon ska ja ut och rida me vilma och ett pass i paddocken efteråt :)
puss<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0